Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Un savuros week-end Corcova


Un savuros week-end Corcova

Email Imprimare

In acest minunat week-end insorit, care ne rasfata cu o vreme atat de placuta, va asteptam la Restaurantul Grand Cafe Van Gogh din centrul vechi al capitalei, pe strada Smardan, nr. 8, pentru o inedita degustare de vinuri, cu adevarat speciala. Duminica, intre orele 16 si 18, va asteapta o surpriza in plus. Serban Damboviceanu, omul care a reinventat marile vinuri de Corcova ale printului Bibescu, va sta la dispozitie spre a raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra.
Este  prima degustare comparativa a vinurilor Corcova, in cadrul careia le veti putea compara cu cateva vinuri frantuzesti cu totul speciale, precum Chateau Lucas din binecunoscuta regiune St. Emilion din Bordeaux. In cadrul acesor degustari puteti compara un Cabernet Sauvignon Merlot Corcova cu un Chateaux Lucas, St. Emilion, dar si un Syrah Reserve Corcova cu un Chateau Etang des Colombes, Corbieres. Pentru doar 40 de lei va puteti bucura de aceasta degustare speciala, alaturi de o gustare cu branza de Olanda, primind in plus si o sticla de vin Corcova. O oferta speciala, valabila pana in data de 20 noiembrie, va propune pentru doar 185 de lei un set de exceptie format din doua sticle de Chardonnay, doua sticle de Cabernet Sauvignon Merlot, una de Rose si una de Shiraz Reserve Corcova.
Cei care nu pot participa la aceasta atat de interesanta intalnire pot beneficia, totusi, la barul de vinuri al restaurantului pentru doar 15 lei de o degustare a trei minunate vinuri de Corcova pe parcursul intregului week-end, sambata (13 noiembrie) si duminica (14 noiembrie), intre orele 12 si 24.
Suntem convinsi ca inedita intalnire si degustarea acestor vinuri de exceptie va reprezenta o experienta de neuitat pentru fiecare participant.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy