Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Vinurile Corcova rivalizeaza cu cele mai renumite vinuri frantuzesti


Vinurile Corcova rivalizeaza cu cele mai renumite vinuri frantuzesti

Email Imprimare

Vinurile Corcova mustesc de istorie. Apreciate de domnii Tarii Romanesti deja de secole, indragite de elitele culturale ale vechiului Bucuresti, dar si ale Parisului, unde oare ai putea gasi un loc mai nimerit sa te bucuri de calitatile lor de exceptie decat in centrul vechi al Bucurestiului, acolo unde fiecare strada si fiecare ungher e un adevarat tezaur de istorie? La fel precum vinurile Corcova si centrul vechi al capitalei cunoaste astazi o noua tinerete. In acest week-end nu numai ca ne-am putut bucura de calitatile de exceptie ale acestor vinuri, dar bucurestenii au avut si prilejul de a-l cunoaste personal pe Serban Damboviceanu, cel care a readus la viata celebrele podgorii de la Corcova. Dincolo de informatiile, istoriile si amintirile atat de interesante care au imbogatit intalnirea cu ineditul si savoarea lor, fiecare a putut sa compare vinurile Corcova cu celebre vinuri frantuzesti pentru a se convinge singur de adevaratele calitati ale acestor minunate vinuri de pe insoritul Piemont al Mehedintilor.
Interesul si succesul de care s-a bucurat evenimentul din acest week-end ne face sa va promitem ca vor urma si alte evenimente de acest fel, care sa ne permita sa venim in intampinarea adevaratilor iubitori ai vinurilor de calitate, pentru a-i ajuta sa cunoasca mai bine aceste vinuri de exceptie si inepuizabilele lor istorii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy