Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova O noua degustare a vinurilor de Corcova


O noua degustare a vinurilor de Corcova

Email Imprimare

Asa cum v-am promis, seria degustarilor Corcova continua. Miercuri, 24 noiembrie, va asteptam din nou la Boutique du Pain, in atat de primitorul restaurant din strada Academiei, numerele 28-30, incepand cu ora 20.00.
Ca de fiecare data, si la aceasta noua degustare isi vor da intalnire arta culinara si vinurile de clasa. Va veti putea reintalni cu binecunoscutul somelier Marian Timofti, care ne va invata sa descifram, din nou, atat de interesantele taine ale vinurilor de calitate. In plus, ne va ajuta sa intelegem diferentele dintre un Cabernet Sauvignon/Merlot de Corcova si un Chateau Lucas, Saint Emilion, Bordeaux, respectiv dintre un Syrah Reserve de Corcova si un Chateau Etang des Colombes, Corbieres. Facand comparatia intre vinuri de aceeasi clasa sub indrumarea unui adevarat specialist, vom reusi nu numai sa intelegem mai bine calitatile acestora, dar sa ne si familiarizam cu modul in care putem intelege cu adevarat un vin de calitate. Tot sub indrumarea domniei sale vom face cunostinta cu un Chardonnay 2009 de Corcova. Aceste degustari comparative sunt oferite, alaturi de un bufet semnat Boutique du Pain, la un cost total de 50 de lei de persoana.
Insa asta nu este totul! In final, va veti putea delecta cu un vin "DESERT" semnat Corcova 2008. Evident, nu va lipsi ambianta muzicala, asigurata de DJ Tom Wilson, care ne-a incantat cu muzica sa si la prima noastra intalnire de la Boutique du Pain. Pentru cei care au ratat precedenta noastra intalnire de la Boutique du Pain trebuie sa subliniem faptul ca aceste intalniri, ce beneficiaza de prezenta maestrului somelier Marian Timofti, reprezinta chiar mai mult decat un atat de placut si instructiv itinerariu oenologic si gastronomic. Cu povestile si demonstratiile sale neobisnuite, maestrul reuseste sa ne ofere un adevarat spectacol, in acelasi timp interesant si entuziasmant.
Va asteptam si va asiguram ca nu veti fi dezamagiti! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy