Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Rose Magnum, acum si in Romania


Rose Magnum, acum si in Romania

Email Imprimare

Foarte apreciata pe pietele mature ale vinului, mai ales in Franta, in ultima vreme, sticla Magnum de 1,5 litri patrunde si pe piata din Romania, gratie Corcova Roy & Damboviceanu.
Dupa lansarea marcii Corcova, in 2010, au fost puse in vanzare mai multe vinuri, inclusiv un Rose Merlot 2009, foarte apreciat vara trecuta. Epuizat in scurta vreme, acesta a fost inlocuit de productia din 2010, obtinuta din Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah si Pinot Noir, avand drept rezultat un plus de calitate. In afara de acest Rose, imbuteliat in clasica sticla de 0,75 litri, acum am lansat o noutate absoluta in Romania: Rose Magnum (1,5 litri).

Aceasta sticla a devenit o aparitie fireasca pe mesele teraselor si ale cluburilor de noapte din Occident, fiind extrem de apreciata datorita cantitatii de vin tocmai potrivite pentru o seara agreabila in compania prietenilor, dar si datorita aspectului impozant. Insa, deloc in ultimul rand, ca si in cazul vinurilor disponibile in sticle "normale", produsul propriu-zis, nu doar ambalajul, trebuie sa corespunda si el asteptarilor. Iar in cazul Rose Magnum Corcova 2010, asteptarile (mari!) sunt satisfacute de combinatia fericita dintre Syrah si Pinot Noir, cu o tusa de Merlot, ce promite prin culoarea roz pal si prin aroma intensa cu note de capsuna, coacaza si para, surprinzand admirabil prin gustul rotund, lung, dominat de fructe rosii. Productia limitata la 2.000 de sticle recomanda consumul imediat, pastrand moderatia cuvenita!

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy