Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Lansarea vinurilor Corcova Dealul Racoveanu


Lansarea vinurilor Corcova Dealul Racoveanu

Email Imprimare

Aseara, in ambianta primitoare de la Grand Café Van Gogh, din Centrul Vechi al Bucurestiului, a avut loc lansarea oficiala a vinurilor premium din noua gama Corcova Dealul Racoveanu. Vedetele serii au fost sortimentele noi de Cabernet Sauvignon-Merlot, Chardonnay si Pinot Noir, care au putut fi degustate, in premiera, de participantii la eveniment.

Parcursul gustativ-olfactiv a fost insotit si de un itinerariu vizual si sonor, toti cei prezenti fiind invitati de catre Serban Damboviceanu si colegii sai, Elena Chirculescu si Robert Marshall, la o scurta, dar minunata incursiune in locul cu totul deosebit unde, din ingemanarea naturii generoase si a pasiunii oamenilor iau nastere vinurile Corcova. Inzestrate cu inconfundabilul si atat de cautatul gout du terroir, expresie a amprentei profunde a locului, vinurile Corcova isi pastreaza atributele senzoriale unice, care le-au facut celebre in exclusivistul Paris al inceputului de secol XX.
Printre invitatii la evenimentul de lansare s-au numarat nume cu rezonanta in lumea cunoscatorilor de vinuri, precum Sergiu Nedelea, Dan Silviu Boerescu si Cosmin Zidurean.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy