Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique, o fereastra spre lume


Exotique, o fereastra spre lume

Email Imprimare

Exotique va ofera in primul rand o fereastra. O fereastra spre lumea exterioara si, in primul rand, spre cea interioara. Este o noua viziune asupra spatiului nostru intim si asupra modului de a comunica in cadrul acestui spatiu atat de sensibil si de bogat in semnificatii. O casa nu reprezinta un simplu adapost de ploaie si vant. Ea nu vine doar sa raspunda unor cerinte functionale. O casa reprezinta, in primul rand, un spatiu magic. Un spatiu de visare si de implinire spirituala si sufleteasca. E o fereastra deschisa spre lumile posibile, o fereastra menita sa-ti aduca mai aproape vise, fantezii si impliniri. Aranjarea casei este probabil cea mai mare provocare. Si ea nu se realizeaza o data pentru totdeauna. Cu fiecare lucru pe care il adaugi sau il dai afara, casa renaste impreuna cu tine, cu visele si aspiratiile tale. Casa reprezinta probabil cea mai bogata oglinda in care te poti descoperi pe tine, cel care ai fost, cel care esti, dar, in primul rand, ea iti sugereaza schimbarile ce te vor duce spre cel care ai sa fi.

Astfel, aranjarea unei case nu este catusi de putin un lucru banal. Nu numai ca nu este un lucru simplu. Dar aici nu avem de-a face cu o simpla stiinta si nici macar cu o simpla creatie de arta, ci intr-adevar, dincolo de toate acestea, exista o adevarata magie. Este un adevarat drum initiatic in care ai nevoie de o indrumare, de un adevarat guru. Este tocmai motivul pentru care a luat fiinta Exotique. Este mai mult decat un brand, decat un lant de magazine, decat o galerie de arta sau o expozitie. Este incercarea prin care Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique, impreuna cu intreaga echipa, incearca sa imbine, sa aduca laolalta noi si noi minunatii din lumea intreaga. Sunt piese chinezesti, indiene, thailandeze, marocane sau vietnameze, traditionale, moderne, rustice, coloniale sau clasice. Sunt piese vechi reconditionate sau manufacturate acum dupa vechi modele. Cu un ochi expert si sensibil, Pusa Hack le cauta fara incetare in lumea intreaga si ni le aduce pentru ca in casa fiecaruia sa se poata deschide acea fereastra magica spre noi insine. Poti organiza un intreg spatiu intr-un mod unitar, oriental, colonial sau rustic, dar poti, in egala masura, sa adaugi unui spatiu modern un singur obiect care aduce noi vibratii si deschide alte orizonturi. La Exotique cu siguranta descoperi ce iti trebuie cu adevarat. De la piese de mobilier, obiecte decorative, corpuri de iluminat, obiecte de arta, diferite accesorii si pana la porti traditionale care pot deschide un perete spre alte lumi, la Exotique vei gasi cu siguranta cu mult mai multe decat iti poti imagina. Si, inainte de toate, o vizita la unul dintre magazinele Exotique sau in spatiul de prezentare din Splaiul Unirii nr. 96, Sector 4, Bucuresti reprezinta o minunata evadare spre nebanuite lumi de liniste si vis, o adevarata calatorie magica in cadrul careia beneficiezi de indrumarea atenta a unei adevarate echipe de specialisti, caracterizata prin profesionalism, prin calitate si acea atat de delicata si vie solicitudine cu care esti primit aici de fiecare data.
Nu este de mirare ca Exotique este furnizor oficial al Casei Regale. Si cu atat mai putin nu este de mirare ca aici poti intalni nenumarate vedete si nume sonore. Este o atmosfera de exceptie in care tainele Feng Shui ti se dezvaluie la ele acasa.
Dar inainte de a fi un business, Exotique reprezinta in primul rand o adevarata vocatie a doamnei Pusa Hack si a echipei sale pentru frumos, pentru spatiile expresive in care ne putem regasi mai buni si mai bogati. Tot din aceasta dorinta de a fi cat mai aproape cu un sfat, un gand sau o idee utila pentru toti cei interesati de acest spatiu fascinant, s-a nascut si hotararea de a deschide acest blog intr-o comunitate virtuala atat de vie si de sensibila, precum este comunitatea Dacic Cool, ce intelege poate cel mai bine importanta unei adevarate simbioze intre traditie si noile trenduri ale timpului nostru.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy