Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique Market, targul culturilor exotice


Exotique Market, targul culturilor exotice

Email Imprimare

Intre 18 si 22 martie, in Parcul Tineretului din capitala se desfasoara Exotique Market, targul care aduce mai aproape traditiile, savorile si mestesugurile catorva dintre cele mai fascinante culturi exotice, precum cea araba, indiana, chineza, africana si sud-americana. Cel mai important targ de profil organizat pana acum in Bucuresti se bucura si de participarea magazinelor Exotique, care ofera o gama larga de produse specifice acestor culturi.

Exotique Market a fost gandit ca o sarbatoare a traditiilor si a produselor culturale de peste mari si tari. Cei care vor vizita targul vor putea achizitiona bijuterii, vesminte si obiecte inedite de decoratiuni interioare, se vor delecta cu arome unice de ceai si cafea si se vor familiariza cu obiceiurile specifice culturilor indepartate. Atmosfera este intregita de muzica autentica si de dansurile traditionale, care ii insotesc pe vizitatori pe parcursul incursiunii in universul cultural al tinuturilor exotice.
Exotique Market este ideal pentru toti cei aflati in cautarea unui cadou original pentru cei dragi si locul potrivit pentru a cunoaste culturi si mentalitati diferite.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy