Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Casuta mea este un univers vesel si cald


Casuta mea este un univers vesel si cald

Email Imprimare

Ador sa ajung acasa, seara, la finalul programului de lucru. Casuta mea este un univers vesel si cald, cu brate nevazute, care ma asteapta mereu in acelasi loc. Imi e draga cum este si imi place sa ma intorc in aroma de "acasa". Am infrumusetat-o cu perdelute colorate si obiecte decorative, care ascund, fiecare, o poveste.
Intr-una din cutiile decorative imi pastrez ravasele de sarbatori cu mesaje pentru cei dragi sufletului meu, iar langa ea am asezat suportul de betisoare parfumate care raspandesc o aroma minunata de santal. Iubesc, de asemenea, statuetele cu Buddha (si am cateva), care ma incanta printr-o intreaga filozofie de viata si moarte.
Veioza din Orientul atat de exotic (daruita de o prietena) ma incanta de fiecare data cand am ocazia sa lucrez cate ceva la lumina ei. Si pentru ca veni vorba de lumina, am uitat sa va spun de lumanarile parfumate… Sunt un fan inrait si le am peste tot, mai putin la bucatarie. Ori de cate ori am ocazia sa creez o atmosfera speciala le folosesc cu mare drag si am grija sa nu-mi lipseasca din dulapior.
Sper si pe viitor sa-mi imbogatesc colectia de obiecte decorative pline de istorie si sa-mi transform spatiul de casa intr-un ambient deosebit de placut. (Clementina Balmus, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy