Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Un strop de eleganta in orice locuinta


Un strop de eleganta in orice locuinta

Email Imprimare

Pentru a avea o locuinta calda, tin cont de cateva aspecte. Principalele accesorii care dau personalitate si caldura unei case sunt cartile. Acestea vorbesc intotdeauna in favoarea ta, adaugand acel strop de eleganta de care orice locuinta are nevoie.
Canapeaua este o piesa de mobilier extrem de importanta. Valoarea sa decorativa se afla pe picior de egalitate cu gradul de confort oferit.
Lumina naturala din plin, deoarece lumina inseamna sanatate, buna dispozitie si pofta de viata. Astfel ne putem bucura de o sumedenie de plante de apartament sanatoase si implicit de un aer curat in permanenta.
Panoul cu fotografii si decoratiuni trasnite sunt, de asemenea, piese de rezistenta. Oricat de amuzant ar suna, veselia si caldura sunt cele mai importante calitati pe care o bucatarie trebuie sa le arate in fiecare zi. Un spatiu primitor in care copiii sa iti povesteasca ce au facut la scoala in timp ce tu pregatesti cina, un spatiu in care sa gatesti in fiecare weekend impreuna cu partenerul de viata. (Alina Ciubotariu, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy