Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Amenajarea unui apartament nou


Amenajarea unui apartament nou

Email Imprimare

De curand am cumparat un apartament nou, mai spatios, pentru familia noastra. Sfaturi, idei multe de renovare si redecorare a casei, pentru a transforma noua locuinta intr-un loc special, in care sa ne simtim confortabil, relaxati cand venim acasa. Totul incepe cand exista o viziune si o perceptie proprie asupra felului in care vrei sa arate si cum iti doresti sa arate noua locuinta. Pentru amenajarea casei am tinut cont si de sfaturile unui specialist in decoratiuni interioare. Am consultat cataloagele mai multor firme de design, modele existente pe piata, si am notat toate ofertele care ne-au interesat si care am considerat ca sunt potrivite gusturilor noastre.
Amenjarea si renovarea locuintei s-au impartit in mai multe faze (si in functie de posibilitatile noastre materiale), iar pentru fiecare faza am facut un plan, un calcul aproximativ si am alocat un buget si o rezerva de bani pentru eventualele modificari de preturi sau pentru alte materiale. Ne-am gandit si am luat in calcul si extinderea ulterioara a spatiilor, acordarea prioritatii luminii naturale in functie de orientarea locuintei si pozitionarea ferestrelor, astfel incat lumina naturala sa patrunda in interior pe tot timpul zilei.
In prezent, ne aflam in plin proces de renovare si amenajare a casei si, incetul cu incetul, ne apropiem si de faza de finalizare, incercam sa trasformam totul intr-o locuinta confortabila, functionala si care corespunde nevoilor si personalitatii noastre. (Ciprian Onet)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy