Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Un univers unic si irepetabil


Un univers unic si irepetabil

Email Imprimare

Eu cred ca fiecare dintre noi este o personalitate distincta, care tinde mereu sa evidentieze tocmai acele trasaturi care ne fac unici. Intreaga perioada a adolescentei este o lupta de creionare si de afisare a propriei personalitati. Fie ca ne traducem eul in actiuni pozitive (recomandate) sau negative (nerecomandate), important este sa fim originali. Avem la dispozitie haine, accesorii, idei, fapte, cuvinte pe care le imbinam in fel si chip, cu scopul de a atrage atentia asupra noastra.

Mai tarziu, dupa terminarea facultatii si odata cu insertia in campul muncii, visul cel mai mare este de a ne achizitiona propriul apartament si de a-l remodela si redecora pentru a-l transforma intr-o noua reflectare a personalitatii noastre. Avem la dispozitie o noua dimensiune, unde ne putem pune amprenta propriei noastre originalitati.
De la vopsitul peretilor in culorile preferate la stabilirea formei si nuantei mobilei, la alegerea covoarelor si perdelelor, la fotografiile de familie si obiectele primite in dar cu diverse ocazii, la jucariile copilariei si cartile adolescentei, cd-urile cu muzica si filmele preferate, la iconita ce ne protejeaza de rele, la stilul reprezentat in tablourile ce infrumuseteaza peretii (sau la lipsa acestor tablouri), totul se imbina intr-un asemenea mod, incat rezultatul obtinut este un univers unic si irepetabil.
Fotografiile celor dragi, afisul cu vedeta preferata, primul trandafir, lumanarica parfumata, animalutul de plus primit de un Valentine’s Day, un obiect confectionat de propriile maini, un tablou pictat de catre un prieten bun, toate sunt amprente unice, amintiri de nepretuit, care ne fac sa ne simtim „acasa” in acel loc creat de noi, si nu altundeva.
Detaliile care dau personalitate casei tale nu sunt neaparat mobilele unicat, plasmele uriase sau piscina interioara (asta nu inseamna ca nu e minunat sa le ai), ci acele lucruri marunte, dar atat de importante, care evoca amintiri atat de dragi sufletelor noastre. Pe parcursul vietii vom aduna alte si alte amintiri, alte si alte obiecte simbolice cu care vom imbogati mereu personalitatea casei noastre, facand-o mereu tot mai speciala. (Julien Iancu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy