Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Atragerea energiilor pozitive prin Feng Shui are efecte benefice


Atragerea energiilor pozitive prin Feng Shui are efecte benefice

Email Imprimare

In opinia mea, amenajarea spatiului in functie de anumite filosofii orientale de amenajare, cum este Feng Shui, este foarte importanta intrucat atragerea energiilor pozitive are numai efecte benefice asupra starii de spirit a celor care locuiesc in casa respectiva. Din cauza programului la locul de munca petrecem destul de putin timp in propria casa si atunci cand mi-am amenajat apartamentul mi-am dorit sa fie un spatiu ce inspira calm, armonie, buna dispozitie.

Am citit despre Feng Shui si am incercat sa tin cont de anumite elemente, cum ar fi: mobila, parchetul, draperiile si covoarele sunt in tonuri apropiate de elementele foc si pamant, au texturi spre elemente naturale (transmit liniste si reconfortare), lumanari parfumate si obiecte decorative din lemn in cea mai mare parte, orhidee si bambusi, despre care se spune ca atrag prosperitatea casei.
Mi-ar placea sa tin seama de parerile unui specialist in domeniu pentru o eventuala redecorare sau, de ce nu, atunci cand poate vom avea casuta mult visata; momentan ne simtim foarte bine in apartamentul de doua camere, amenajat dupa placul nostru... micul coltisor de rai pentru noi. (Alina Cernat)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy