Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique O arta milenara numita Feng Shui


O arta milenara numita Feng Shui

Email Imprimare

Intotdeauna am considerat ca gandul, rugaciunea, meditatia, cantecul, elementele naturii si autosugestia ca avand o putere nemarginita si foarte benefica in viata noastra. Poporul chinez a inglobat chintesenta intregii filosofii orientale, construita pe baza elementelor naturii, intr-un stil de viata stravechi, o arta milenara numita Feng Shui.
Sunt de parere ca armonia spatiului influenteaza si armonia vietii si simt deseori nevoia de a schimba ceva in locuinta mea, de a aduce ceva nou, de a pune pe perete in dormitor un tablou care sa ma inspire la inceputul fiecarei zile. Un tablou, o statueta, o bijuterie Feng Shui nu sunt o moda pentru mine, ci o arta, o filosofie de viata, ceva in care cred.
Cred cu tarie ca prin combinarea armonioasa a elementelor naturii in viata noastra putem atinge o stare de echilibru si armonie - interioare si exterioare, putem pune natura sa lucreze in avantajul nostru, prin asigurarea unui echilibru intre obiectele care ne inconjoara si noi.
Imi doresc sa am propria mea locuinta, sa pot colora peretii in culorile naturii, sa o decorez cu clopotei de vant, figurine de piatra, cristale, pietre, lumanari, toate acestea regasindu-se in arta Feng Shui. (Oana Alexandra Stanciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy