Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Feng Shui, un mod de a-ti ordona sufletul


Feng Shui, un mod de a-ti ordona sufletul

Email Imprimare

In limba noastra suna putin haios, nu foarte serios. Insa, daca cunosti sensul cuvintelor vant si apa, deja se schimba perspectiva. Imi amintesc cum la un moment dat am auzit pe cineva spunand ca fiecare lucru are energie... apoi mai tarziu am inteles si cum se acumuleaza aceasta energie. Si ca fiecare obiect are o memorie a ceea ce s-a intamplat si ce se intampla. Si am inteles pana la urma cat de important este totul pentru noi. Si ce importante sunt toate lucrurile care ne inconjoara. Ca incontinuu exista in jurul nostru un schimb de energii....
Eu nu m-am interesat prea mult de aceasta traditie ori cultura. Insa sunt convinsa ca este foarte interesant de aprofundat. Ca odata aflate cateva detalii corecte as incepe sa am o alta viziune asupra vietii oamenilor care au cultivat-o. Nu poate fi decat un lucru de suflet, profund si sensibil. Ca atare, pentru a beneficia de tot ceea ce este bun la aceasta cultura, obligatoriu ar fi sa intelegi foarte corect sensul lucrurilor. Trairile profunde nu le poti avea cu o gandire superficiala, neinformata si, ca sa spun asa, grabita.
Intr-un cuvant, eu cred in acest mod de a trai si vedea lucrurile. Mi se pare un mod foarte bun de a-ti ordona viata, mintea, sufletul plecand de la ordonarea locurilor unde traiesti. (Mihaela Craciunescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy