Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Initiere Feng Shui la Exotique


Initiere Feng Shui la Exotique

Email Imprimare

Ne-am intors din vacanta si e firesc ca acum casa sa treaca din nou in prim-planul atentiei noastre. Avem nevoie de un nou elan si, pentru a-l obtine, va pregatim o toamna Cool, cu adevarat Dacic Cool. Pentru inceput, va invitam miercuri, 7 septembrie, intre orele 17 si 19, la un seminar care va va introduce in fascinantul univers Feng Shui, aceasta straveche arta de a stapani si imblanzi energiile vitale care ne inconjoara, de a echilibra fluxul de energie din spatiile in care traim si muncim. Seminarul va fi condus de doamna Cristina Groza, arhitect specialist Feng Shui, lector si instructor autorizat, membra a Asociatiei Internationale de Feng Shui, si de doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique. Cu aceasta ocazie vor fi prezentate diferite exemplificari concrete pentru imbunatatirea spatiului cu obiecte de decoratiuni interioare la care va oferim, in acelasi timp, pentru o perioada de 7 zile, incepand din 7 septembrie, o reducere de 7%.

De fapt, ne-am propus sa va invitam in prima miercuri a fiecarei luni la… o miercuri exotica, pentru a descoperi farmecul mobilierului indian, ceramica orientala sau ceanicele chinezesti, precum si multe alte lucruri cu adevarat fascinante, menite sa dea un suflu nou caminului si vietii dumneavoastra.
Evenimentele se vor desfasura in Showroom-ul Exotique din Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 96, Sector 4. Date suplimentare puteti obtine la telefoanele 021.316.96.94, 021.316.88.94 sau 0723.653.313 sau scriind la adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy