Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Concurs Exotique 29 august - 7 septembrie 2011


Concurs Exotique 29 august - 7 septembrie 2011

Email Imprimare

Scrie-ne ce parere ai despre decoratiunile interioare in stil oriental, despre mobilierul in stil oriental si despre modul oriental de amenajari interioare.
 
Trimite-ne opinia ta pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Cele mai interesante materiale vor primi unul dintre cele trei premii oferite de Exotique. Premiul 1 este alcatuit din doua recipiente din lemn de mango si 10 betigase parfumate, iar celelalte doua premii sunt alcatuite din cate o lumanare, o sapuniera in forma de elefantel si 10 betigase parfumate. In plus, fiecare pungulita de cadou contine si cate un tichet de reducere de 50 lei pentru cumparaturi mai mari de 200 lei in magazinele Exotique.

www.exotique.ro


Castigatori:
1. Adriana Dinca
2. Georgiana Ciobanu
3. Claudia Bercea


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.

Revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (7)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy