Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Atmosfera romantica in stil oriental


Atmosfera romantica in stil oriental

Email Imprimare

Despre modul oriental de amenajari interioare pot spune ca ma poarta spre lumea basmelor, o lume fascinanta, ce cuprinde multe zone pline de farmec si culoare! Este cel mai simplu si rapid mod de a transforma o incapere/ locuinta intr-un spatiu elegant, luxos, de poveste! Se poate obtine doar cu ajutorul diferitelor decoratiuni, accesorii si elemente de design, accentul fiind pus pe matase, organza, bumbac, covoare traditionale, argint. Paleta cromatica cuprinde culori puternice, vesele, vibrante, ce ofera un aer misterios, luxuriant, fermecator. Culorile predominante sunt: albastrul azur, rosul intens, galben, portocaliu, negru, verde, maro… in functie de stilul abordat si zona specifica.
Mobilierul poate avea o nota eleganta, fiind evidentiat de sculpturi, sau poate fi simplu, dar rafinat. De asemenea, alegerea lui nu este un pas greu, putandu-se incadra in orice design. Atat mobilierul, cat si culoarea peretilor servesc pe post de "suport", fiind mai mult necesare decat baza.
Decoratiunile sunt cele mai importante, ele sunt sarea si piperul atunci cand vorbim despre stilul oriental, pot fi din argint, ceramica, materiale viu colorate si/sau cu figuri geometrice, dar sunt unice, sophisticate, iar accesoriile scot in evidenta acest stil minunat. Chiar daca nu traim ca in "1001 nopti", putem inveseli caminul cu cateva accesorii in stil oriental si ne putem bucura de o atmosfera calda si romantica, de poveste. (Adriana Dinca)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy