Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique la Targul International de Turism Winter Holiday


Exotique la Targul International de Turism Winter Holiday

Email Imprimare

Concediile si vacanta de vara s-au terminat, insa nu este niciodata prea devreme sa ne facem planuri pentru vacanta de iarna… Mai ales ca, in perioada 29 septembrie - 2 octombrie, are loc, in Centrul International de Conferinte de la Palatul Parlamentului, editia de toamna a Targului International de Turism al ANAT Winter Holiday. Cum Exotique reprezinta in sine o invitatie la calatorie si la descoperirea unor culturi cu totul deosebite, va asteptam la standul nostru, pentru a va lasa cuceriti de incantatorul Orient, o destinatie originala pentru toti cei ce doresc sa-si petreaca vacanta de iarna de anul acesta intr-un spatiu… exotic!

Din ce in ce mai multi romani sunt interesati de vacantele din sezonul de iarna si isi doresc sa faca cea mai buna alegere, cu atat mai mult cu cat o vacanta rezervata din timp ofera si garantia unui pret excelent. Targul International de Turism Winter Holiday pune la dispozitia vizitatorilor o paleta vasta de oferte, atat pentru destinatiile interne, cat si pentru cele externe.
Targul International de Turism Winter Holiday este deschis in intervalul orar 10.00-19.00, de joi, 29 septembrie, pana sambata, 1 octombrie, si intre 10.00 si 17.00, duminica, 2 octombrie. Pretul unui bilet de acces la Targul International de Turism Winter Holiday este de 10 lei. Pensionarii, copiii cu varsta pana in 10 ani, insotiti de adulti, precum si grupurile organizate de elevi si studenti beneficiaza de acces gratuit. Pe 2 octombrie, in intervalul orar 15.00-17.00, accesul va fi liber pentru toti vizitatorii.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy