Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Numerologia in viata fiecaruia...


Numerologia in viata fiecaruia...

Email Imprimare

Din motive independente de vointa noastra, cea de-a treia intalnire din seria Miercurea Exotica va avea loc, de aceasta data, nu miercuri, ci... joi, 3 noiembrie, incepand cu ora 18.00. Va invitam, ca de obicei, in Showroom-ul Exotique, la un dialog incitant pe teme de numerologie. Invitatul special al doamnei Pusa Hack la acest eveniment este domnul Anatol Basarab, bioterapeut cu o vasta experienta in domeniul numerologiei.

Anatol Basarab este licentiat in Psihologie-Pedagogie si detinator a numeroase certificate de operator al sistemelor bio/psiho-energetice. De-a lungul anilor, Anatol Basarab a tinut numeroase cursuri in Europa (Austria, Germania, Olanda, Portugalia, Suedia, Italia si Spania) si a publicat numeroase lucrari de specialitate, precum Numerologia in viata fiecaruia si Viata care ne traieste.
La fel de veche precum astrologia, numerologia este cea mai accesibila dintre stiintele oculte, fiind usor de inteles si de utilizat. Dupa cum sugereaza si numele, numerologia este stiinta care se ocupa cu descifrarea tainelor din spatele numerelor. Conform acestei stiinte, cifra sau numarul zilei de nastere ne defineste, putand sa ne dea informatii despre cine suntem, care este drumul nostru in viata si ce trebuie sa facem pentru a fi fericiti.
Pentru intalnirea din luna noiembrie, ne-am gandit sa abordam teme ce ne privesc direct, pe fiecare dintre noi: Noi si viata, Ce este karma noastra - o abordare numerologica, Compatibilitati intre parteneri si Cifra destinului si tipul de energie care te caracterizeaza.
Seara va fi indulcita natural de bunatatile puse la dispozitie de magazinul Alese pe gustul meu, magazin cu produse naturale si produse bio. Si, cum delicatesele culinare trebuie sa aiba alaturi un vin bun acesta va fi oferit spre degustare de cramele Corcova Roy&Damboviceanu.
Asa cum v-am obisnuit, vom organiza si traditionala tombola cu premii constand in produse si vouchere oferite de magazinul Alese pe gustul meu si in cadouri Exotique. Premiul principal va fi oferit de numerologul Anatol Basarab si consta intr-o analiza numerologica completa si un exemplar din cartea Viata care ne traieste.
Intrarea este libera.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy