Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Numere, ciocolata si vinuri bune la Exotique


Numere, ciocolata si vinuri bune la Exotique

Email Imprimare

Joi seara, ShowRoom-ul Exotique a fost arhiplin. Cei peste 150 de oaspeti care au ales sa-si petreaca seara zilei de 3 noiembrie la intalnirea noastra exotica din luna noiembrie au avut sansa sa se afle fata in fata cu renumitul bioterapeut si numerolog Anatol Basarab, invitatul special al doamnei Pusa Hack, proprietara magazinelor Exotique si gazda evenimentului.

Anatol Basarab si-a captivat audienta cu talentul sau de orator. Printr-o prezentare pe intelesul tuturor a domeniului fascinant si, totodata, misterios, al numerologiei, punctata cu exemple din viata de zi cu zi, invitatul special al serii a fost ghidul nostru prin labirintul numerelor si al semnificatiei lor pentru viata fiecaruia dintre noi, ajutandu-ne sa constientizam relevanta zilei de nastere pentru parcursul nostru individual si sa intelegem mai bine concepte precum cifra destinului sau cifra de vibratie interioara.
Toti cei prezenti in ShowRoom-ul Exotique s-au delectat cu ciocolata si cozonac, oferite de colaboratorii nostri de la magazinul Alese pe gustul meu, si au savurat un pahar de Rosé, Chardonnay sau Cabernet Sauvignon, vinurile fiind oferite spre degustare de cramele Corcova Roy & Damboviceanu
Seara s-a incheiat, in mod firesc, cu tombola devenita deja traditie pentru intalnirile Exotique. Castigatoarea premiului principal, oferit de numerologul Anatol Basarab si constand intr-o analiza numerologica integrala si un exemplar din cartea Viata care ne traieste, a fost nimeni alta decat Cristina Groza, arhitect specialist Feng Shui, cea care a deschis seria intalnirilor exotice in luna septembrie.
Va asteptam cu noi surprize la urmatoarea noastra intalnire exotica din decembrie!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy