Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Reuniune informala a membrelor IWA, la Exotique


Reuniune informala a membrelor IWA, la Exotique

Email Imprimare

Joi, 10 noiembrie, incepand cu ora 11.00, ShowRoom-ul Exotique va gazdui reuniunea informala a membrelor International Women Association of Bucharest (Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti). Amfitrioana intalnirii va fi doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique.

Intalnirea este o avanpremiera la Christmas Bazaar, evenimentul traditional, organizat anual, in scopuri caritabile, de International Women Association of Bucharest. Editia de anul acesta a Christmas Bazaar va avea loc duminica, 4 decembrie, la Centrul Expozitional Romexpo.
Fondata in 1978, de un grup de femei din Romania si din strainatate, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti este o organizatie independenta, caritabila, non-profit, care functioneaza pe baza de voluntariat. Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti isi propune sa incurajeze legaturile de prietenie intre femei de toate nationalitatile, care locuiesc in Romania, si sa le ajute pe membre sa se familiarizeze cu traditiile si cultura specifice tarii noastre. De asemenea, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti are drept misiune si strangerea de fonduri pentru proiecte caritabile, cel mai important eveniment de acest tip fiind Bazarul de Craciun.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy