Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique sprijina modernizarea Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni


Exotique sprijina modernizarea Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni

Email Imprimare

Fideli principiului conform caruia societatea civila trebuie sa actioneze si increzatori ca lucrurile se pot schimba doar prin depasirea pasivitatii, membrii Asociatiei Noi Orizonturi Familia s-au implicat in sustinerea Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni. Modernizarea sectiei a fost posibila cu ajutorul sponsorilor si al donatorilor, determinati de dorinta de a-si ajuta semenii aflati in nevoie. Printre sponsorii principali s-au numarat si Andrew si Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique.
In Sectia de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni sunt internati, anual, peste 5000 de copii si adolescenti diagnosticati cu leucemie si cu alte tipuri de cancer, multi dintre ei provenind din medii defavorizate social.
Implicarea Exotique in modernizarea Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni se inscrie pe lista proiectelor sustinute de brandul nostru, printre care mai putem aminti sponsorizarea lucrarilor de renovare si reamenajare a Centrului de zi Harap Alb, din Bucuresti.
Avem convingerea ca problemele sistemului medical romanesc nu se pot rezolva decat prin implicarea noastra, a tuturor. De aceea, punem tot sufletul in crearea unor proiecte sustenabile, capabile sa reziste chiar si in contextul unei realitati economice nu tocmai generoase. Ajutand chiar si o singura persoana, putem face ca lucrurile sa mearga mai bine!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy