Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Surprize de Craciun la Exotique


Surprize de Craciun la Exotique

Email Imprimare

Joi, 15 decembrie, incepand cu ora 18.00, Exotique are placerea sa va invite la Petrecerea de Craciun, care va avea loc in Showroom-ul nostru din Splaiul Unirii, nr. 96, Bucuresti. Va asteptam la o seara minunata in spiritul Craciunului, de la care nu vor lipsi invitatii speciali si surprizele cu totul deosebite, pregatite cu mult drag de doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique.

Daca nu ati reusit sa ajungeti la intalnirile noastre lunare, la Petrecerea de Craciun veti avea ocazia sa-i cunoasteti pe toti invitatii evenimentelor anterioare - Cristina Groza, maestru Feng Shui, Cristina Vanea, astrolog, Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, Anatol Basarab, numerolog, si dr. Angela Laur, specialist in aromaterapie. Seara se va bucura si de prezenta mezzosopranei Hortenzia Forray, care ne va incanta cu un minirecital.
Ne vor fi alaturi prietenii nostri de la magazinul Alese pe gustul meu, care promit sa-i rasfete pe cei prezenti cu delicatese bio, iar discutiile se vor purta intr-o atmosfera destinsa, in jurul unui pahar de vin oferit de partenerii nostri, cramele Corcova Roy&Damboviceanu.
Iar surprizele nu se termina aici! Pe 15 decembrie, Showroom-ul Exotique va asteapta cu o colectie noua de obiecte decorative superbe, cadouri numai bune de asezat sub bradul de Craciun, dar si cu promotii, reduceri si multe alte surprize. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy