Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Petrecerea de Craciun Exotique


Petrecerea de Craciun Exotique

Email Imprimare

Aseara, Showroom-ul Exotique a imbracat straie de sarbatoare, gazduind Petrecerea de Craciun, eveniment pus la punct in cele mai mici detalii, cu pasiune si mult suflet, de catre doamna Pusa Hack si intreaga echipa Exotique. O seara minunata, intr-o atmosfera festiva, cu invitati speciali, cadouri si multe surprize care i-au facut pe toti cei prezenti sa simta, pentru cateva ore, ca fac parte din marea familie Exotique.
La Petrecerea de Craciun ne-au fost alaturi invitatii speciali ai evenimentelor anterioare organizate in Showroom-ul Exotique, printre care maestrul Feng Shui Cristina Groza, astrologul Cristina Vanea, specialistul in aromaterapie dr. Angela Laur si consultantul in nutritie si fitness Cristian Margarit. Atmosfera a fost intregita de cantecele de Craciun interpretate de mezzosoprana Hortenzia Forray, care ne-a incantat cu vocea ei calda. Prietenii nostri de la magazinul Alese pe gustul meu i-au delectat pe oaspeti cu preparate culinare bio, in timp ce urarile traditionale s-au facut in jurul unui pahar cu vin oferit de cramele Corcova Roy&Damboviceanu.

Sub bradul frumos impodobit, fiecare dintre cei prezenti a gasit un dar din suflet. In buna traditie Exotique, Petrecerea de Craciun s-a incheiat cu o tombola, la care fiecare dintre invitatii speciali, dar si partenerii Exotique, au oferit cate un premiu fericitilor castigatori.
La Exotique, seria de surprize continua! In perioada care precede Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului si Anul Nou, va invitam sa ne faceti o vizita la Showroom, unde veti gasi, cu siguranta, cadouri potrivite pentru cei dragi si decoratiuni originale ce vor da stralucire si farmec locuintei dumneavoastra in aceasta iarna!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy