Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Casa Satya, restaurantul armoniei


Casa Satya, restaurantul armoniei

Email Imprimare

Ieri, 22 decembrie, Restaurantul si ceainaria Casa Satya si-a redeschis portile, primii oaspeti fiind chiar invitatii la ziua de nastere a doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique. De acum inainte, toti cei care isi doresc sa evadeze din aglomeratia urbana si sa se elibereze de stresul cotidian, vor gasi la Casa Satya refugiul zen de care au nevoie, amenajat in stilul Exotique.

Fie ca veti alege sa savurati delicioase preparate culinare orientale sau sa va incalziti cu un ceai aromat, la Casa Satya veti simti o stare de sublima armonie. Cum spatiul joaca un rol extrem de important pentru confortul personal, Exotique a amenajat interiorul Casei Satya cu mobilier si decoratiuni orientale, ideale pentru clipele de armonie petrecute in aceasta oaza de liniste din inima Capitalei.
Sub sloganul Admiram si Celebram Divinitatea din Tine – cu Tine, Casa Satya isi propune sa ofere clientilor sai nu numai o experienta gastronomica unica, ci si un parcurs senzorial cu totul deosebit. Restaurantul se poate transforma intr-o calatorie spre zari nebanuite, dincolo de savoarea gustului si principiile unei alimentatii sanatoase, inspirate de milenara traditie Ayurvedica. In ceainaria Satya, cuibarit confortabil intr-unul dintre fotolii, printre picaturi de ceai si miere, poti rasfoi o carte spirituala, pe fundal de muzica ambientala. Pentru a patrunde tainele alchimiei dintre trup si suflet nu trebuie decat sa intrati in lumea Satya!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy