Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique va da intalnire la Expomariage


Exotique va da intalnire la Expomariage

Email Imprimare

Intre 13 si 15 ianuarie, Hotelul JW Marriott si Palatul Parlamentului gazduiesc cea de-a XIII-a editie a targului international de nunti Expomariage Bucuresti. La evenimentul de anul acesta, standul EGO Men's Fashion Concept este decorat in stilul Exotique. Va asteptam sa descoperiti doua colectii impresionante de mobilier, dar si ofertele si promotiile pe care vi le propunem la inceput de 2012.

Anul acesta, in materie de nunti se poarta confortul, lejeritatea, senzualitatea si, deloc de neglijat, economia de resurse financiare si de timp. Insa nu in defavoarea calitatii! Expomariage, cel mai important targ de nunti din Romania, reuneste firme din toate domeniile, acoperind intreaga gama de servicii si produse dedicate organizarii nuntii. Cu o vizita la Expomariage, puteti pune la punct nunta visata in cele mai mici detalii: de la invitatii, verighete si decoratiuni la sala de nunta, limuzina, incaltaminte, costumul de mire si, nu in ultimul rand, rochia de mireasa. In standurile firmelor specializate, organizatorii va ofera posibilitatea de a alege, de la A la Z, tot ce aveti nevoie pentru ziua in care veti spune cel mai important "da" din viata dumneavoastra.
La standul EGO Men's Fashion Concept, in decorul asigurat de Exotique, domnii vor gasi costume de mire elegante si rafinate, de la branduri de renume mondial, precum Tombolini, Louis Purple, Massimo Rebecchi, Carlo Pignatelli sau Carnaval de Venise. In week-end, programul de vizitare a targului Expomariage este: sambata, 14 ianuarie,  intre orele 10.00 si 20.00, iar duminica, 15 ianuarie, in intervalul 10.00-18.00. Biletul de intrare costa 15 lei si va da posibilitatea sa vizitati expozitia atat la JW Marriott Bucharest Hotel, cat si la Palatul Parlamentului, pe durata unei zile intregi.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy