Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Doua standuri amenajate in stil Exotique la Expo Ideal Mariaj


Doua standuri amenajate in stil Exotique la Expo Ideal Mariaj

Email Imprimare

In week-end-ul care tocmai s-a incheiat, mai exact intre 27 si 29 ianuarie, Centrul Expozitional Romexpo a gazduit cea de-a VII-a editie a Expo Ideal Mariaj, cel mai mare targ de nunti din Romania. In cele trei zile ale evenimentului, Exotique a asigurat decorurile standurilor EGO Men's Fashion si Oksana Salon, care au putut fi admirate de cei peste 20.000 de vizitatori.

Eveniment cu traditie, Expo Ideal Mariaj a fost si continua sa fie, la sase ani de la prima editie, suportul ideal pentru mii de perechi aflate in prag de casatorie. Editia de anul acesta s-a bucurat, ca de fiecare data, de prezenta celor mai importante nume din moda si frumusete. Vizitatorii targului au avut ocazia sa afle, direct de la reprezentantii companiilor expozante, care sunt cele mai noi tendinte in moda pentru miri si mirese, dar si sa-si planifice in detaliu cea mai importanta zi din viata unui cuplu, Expo Ideal Mariaj oferindu-le viitorilor miri idei in alegerea restaurantului, a aranjamentelor florale, a fotografilor si, nu in ultimul rand, a muzicii. Pe toata durata targului au avut loc prezentari de moda, miniconcerte, demonstratii de dans, de machiaj si coafura, evenimente ce au intregit atmosfera.
In decorul asigurat de Exotique, EGO Men's Fashion le-a propus domnilor costume de mire elegante si rafinate, creatii ale unora dintre cele mai renumite branduri internationale, precum Tombolini, Louis Purple, Massimo Rebecchi, Carlo Pignatelli sau Carnaval de Venise. La standul Oksana Salon, viitoarele mirese au fost invitate sa testeze diverse stiluri de coafuri potrivite pentru ziua nuntii, printre care si specialitatea salonului, impletitura ruseasca, una dintre cele mai formidabile coafuri posibile.


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy