Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Fascinatia culorilor, la Miercurea Exotica


Fascinatia culorilor, la Miercurea Exotica

Email Imprimare

Aseara, in ShowRoom-ul Exotique a avut loc o noua intalnire din seria Miercurea Exotica, dedicata, de aceasta data, culorilor si terapiei prin culoare. Invitata speciala a doamnei Pusa Hack,  fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, a fost artista Elena Ignat, reputat psiholog si terapeut holistic.

Culorile sunt omniprezente in viata noastra, ne influenteaza starea de spirit, sentimentele, ne dau forta si incredere. In functie de epoca, de tara si de cultura, culorile au semnificatii diferite. Incarcata cu sens si simbolistica, nici o culoare nu poate fi aleasa la intamplare, cu atat mai mult cand vine vorba despre amenajarea unui interior. In plus, fiecare dintre noi ne nastem cu o predominanta cromatica, insa trebuie sa gasim un echilibru intre culoarea care ne reprezinta si restul paletei cromatice. Aici intervine cromoterapia sau terapia prin culoare, o metoda de armonizare si de vindecare naturala cu ajutorul culorilor, carora li se atribuie proprietati curative diferite, in functie de gradul de caldura pe care il degaja. Cei prezenti aseara in ShowRoom-ul Exotique au avut sansa sa afle informatii inedite despre puterea culorilor si cromoterapie chiar de la un specialist in domeniu, Maestrul International Extrasens Elena Ignat, pe numele ei spiritual RazaRa.
Discutiile pe tema fascinanta a culorilor s-au purtat in jurul unei cani cu ceai aromat, oferit de Casa Satya. Evenimentul nu ar fi putut fi complet fara tombola cu premii surpriza, oferite de partenerii Exotique: Decora, Blu Concept, Last Muse, Planika. Marele premiu, constand intr-un curs gratuit de terapie prin culoare, oferit de artista Elena Ignat, a fost castigat de mezzosoprana Hortenzia Forray, o mai veche cunostinta a intalnirilor noastre.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy