Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Sanatate si frumusete prin aromaterapie


Sanatate si frumusete prin aromaterapie

Email Imprimare

Aseara, in ShowRoom-ul nostru a avut loc o noua intalnire Miercurea Exotica, pe o alta tema dedicata, deopotriva, trupului, mintii si sufletului: magia aromelor. Participantii la evenimentul a carui gazda a fost doamna Catalina Morjan, directoarea ShowRoom-ului Exotique, au putut afla de la invitata speciala a serii, doamna doctor Angela Laur, beneficiile folosirii uleiurilor eterice atat in plan fizic, cat si spiritual.

Aromaterapia inseamna mult mai mult decat simpla placere a simturilor. Este o adevarata stiinta, are regulile ei si necesita o abordare complexa. Aromaterapia este o metoda de vindecare cunoscuta din cele mai vechi timpuri, civilizatii precum cea egipteana si cea greaca fiind faimoase pentru practicile lor aromaterapeutice. Aseara, doamna doctor Angela Laur ne-a initiat in aceasta practica terapeutica milenara, vorbindu-ne despre valoarea bioenergetica a uleiurilor eterice si explicandu-ne cum putem obtine echilibrul energetic si armonia spirituala cu ajutorul lor.
Cu prilejul intalnirii noastre, doamna doctor Angela Laur a prezentat publicului si uleiurile eterice Vivasan, o gama de produse de inalta calitate, obtinute prin tehnologii de prelucrare si purificare conforme cu cele mai exigente standarde internationale. Uleiurile eterice Vivasan au multiple efecte benefice, printre care se numara intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea aspectului pielii si actiunea pozitiva asupra sistemului nervos. Compania Vivasan este reprezentantul general al unor firme elvetiene apreciate in lumea intreaga pentru produsele ecologice, de cea mai buna calitate, destinate sanatatii oamenilor.
Optimism, relaxare, o dispozitie mai buna, capacitate sporita de concentrare, acestea sunt doar cateva dintre efectele pozitive ale aromaterapiei si ale uleiurilor eterice, de care ne-a convins doamna doctor Angela Laur, specialist aromaterapeut si membru in Liga Aromaterapeutilor si Fitoterapeutilor de la Sankt Petersburg.
Ca de obicei, cei mai norocosi dintre participantii la intalnirea Miercurea Exotica s-au numarat printre castigatorii tombolei cu premii oferite de Vivasan, Decora, Seven Last Muse si, bineinteles, de magazinele Exotique. Ne-am bucurat sa vedem ca printre fericitii castigatori s-au regasit si cititori ai revistei online Dacic Cool!
Va multumim ca ne-ati fost alaturi si va dam intalnire cu noi surprize la urmatorul eveniment din seria Miercurea Exotica!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy