Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique la Zilele Regalitatii in Romania


Exotique la Zilele Regalitatii in Romania

Email Imprimare

Intre 4 si 10 mai, la Carol Parc Hotel se desfasoara Zilele Regalitatii in Romania, eveniment ce reuneste furnizorii Casei Regale a Romaniei, care expun, pentru marele public, obiectele, piesele vestimentare, accesoriile si aranjamentele florale preferate de Casa Regala. Magazinele Exotique se numara si ele printre participantii la eveniment.
Printre furnizorii Casei Regale care expun la Carol Parc Hotel cu prilejul Zilelor Regalitatii in Romania se regasesc Doina Levintza si Dan Coma, Apulum Alba Iulia, Ioana Sucu, David Sandu, Alexandru Ciucu, Cristina Dragomir, Domeniile Segarcea, Rue du Pain.
Vizita la Zilele Regalitatii in Romania va fi intregita de experienta culinara cu totul deosebita, propusa de Chef-ul bucatar Marcos Antonio Cano Ruiz, care ii va rasfata pe gurmanzi cu un meniu de bucate regale desprinse din paginile cartii Altetei Sale Principesa Margareta, veritabila incursiune gastronomica prin opt Curti Regale europene. Doritorii pot achizitiona meniul impreuna cu vinul Altetei Sale Principesa Margareta. De asemenea, vizitatorii vor putea cumpara cartea de bucate a Altetei Sale Principesa Margareta si CD-ul cu muzica favorita a Majestatii Sale Regele Mihai. Suma obtinuta va fi donata Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
Expozitia Zilele Regalitatii in Romania este deschisa publicului zilnic, in perioada 4-10 mai, intre orele 10.00 si 21.00. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy