Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Cosmetice orientale in decor Exotique


Cosmetice orientale in decor Exotique

Email Imprimare

La targul Cosmobeauty din acest week-end, in desfasurare la Sala Palatului, Exotique a amenajat si standul Arganiana, reprezentantul oficial in Romania pentru linia de produse orientale de frumusete Le Palais des Reines, inspirata de aromele si parfumurile povestilor celor O mie si una de nopti.
Creata in jurul unei filosofii de ingrijire milenara, linia de cosmetice frantuzesti Le Palais des Reines este faimoasa pentru puterea revitalizanta si anti-imbatranire a produselor realizate din cele mai pure ingrediente, precum pretiosul ulei de argan, argila rhassoul, sapunul negru, parfumurile de iasomie, smochine, scortisoara, neroli santal si vanilie sau apa de flori. Cosmeticele orientale profesionale Le Palais des Reines au extins conceptul de frumusete, aducandu-l aproape de Spa. Obtinute prin metode artizanale traditionale, produsele Le Palais des Reines sunt, dincolo de un tribut adus frumusetii pure, calea catre o cosmetica naturala, in care simturile se trezesc la viata prin delicatetea atingerii si prin unicitatea ingredientelor.
La aceasta editie a expozitiei Cosmobeauty, Arganiana a ales sa exprime filosofia din spatele liniei Le Palais des Reines si prin intermediul mobilierului exotic de esenta tare, pus la dispozitie de magazinele Exotique.
Sambata, 5 mai, si duminica, 6 mai, targul Cosmobeauty poate fi vizitat intre orele 10.00 si 18.00.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy