Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :


Scoala Intregului

Email Imprimare

Miercuri, 23 mai, incepand cu ora 18.00, va invitam sa treceti pragul ShowRoom-ului Exotique (Splaiul Unirii, numarul 96, sector 4, Bucuresti) pentru a lua parte la o dezbatere pasionanta pe tema stiintelor spirituale: Scoala Intregului. Invitatul doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, este maestrul Alexandru Relu Culcea, fondatorul Scolii de stiinte spirituale AIO.  

Stiintele spirituale sunt fatete ale aceluiasi Intreg, confirmandu-se reciproc. AIO, Scoala Intregului, cumuleaza, impleteste si sintetizeaza aceste cunoasteri in scopul regasirii caii personale catre Creatia Divina. Scoala Intregului a luat fiinta in anul 2009, la initiativa maestrului Alexandru Relu Culcea, din dorinta de a impartasi si de a dezvolta practica unor metode si tehnici stravechi de imbunatatire a calitatii vietii, precum tehnicile de Reiki, Feng Shui, cristaloterapie, radiestezie si Tao. Acestea sunt instrumente care, integrate in activitatea noastra de zi cu zi, ne pot ajuta pe fiecare dintre noi sa devenim mai puternici si mai luminosi.
Alexandru Relu Culcea are o carte de vizita remarcabila. Este Maestru Profesor de Karuna Reiki, Reiki Tibetan, Reiki Usui, Feng Shui Vastu si Business Feng Shui. A urmat, printre altele, cursuri de tehnica radianta, Tao si Tao al Managementului, astrologie natala, previzionala si financiara si este inforenergetician expert radiestezist. La conferinta pe care o va sustine miercuri, in ShowRoom-ul Exotique, Maestrul Alexandru Relu Culcea va prezenta tehnici pentru cresterea potentialului uman (Reiki, stiinta cristalelor, autocontrol mental, bioenergoterapie), dar si formule pentru descoperirea si organizarea energiilor din locul in care traim (Feng Shui, radiestezie).
Tombola si minunatele surprize, pregatite cu mult drag de doamna Pusa Hack, vor intregi acest eveniment cu totul deosebit. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy