Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique incepe primavara cu un nou ShowRoom


Exotique incepe primavara cu un nou ShowRoom

Email Imprimare

Dupa o iarna friguroasa, acum, la inceput de primavara, cand ne bucuram de explozia de viata si culoare din natura, echipa Exotique v-a pregatit o surpriza. Incepand de miercuri, 27 martie, va invitam sa descoperiti piesele de mobilier si obiectele decorative Exotique intr-un nou spatiu de prezentare: ShowRoom-ul din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B, care ne-am propus sa fie o poarta minunata spre nebanuite lumi de liniste si visare.

In viziunea Exotique, casa reprezinta, in primul rand, un spatiu magic. Un spatiu de visare si de implinire spirituala si sufleteasca. O fereastra deschisa spre lumile posibile, menita sa ne aduca mai aproape vise, fantezii si impliniri. Prin piesele de mobilier, decoratiunile, obiectele de arta si diferitele accesorii pe care vi le propunem, puteti aduce in casa dumneavoastra noi vibratii si deschide noi si noi orizonturi. ShowRoom-ul Exotique din soseaua Pipera-Tunari este organizat pornind de la un concept original, ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat de pe trei continente.
Va invitam, asadar, la deschiderea oficiala a ShowRoom-ului Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B, care va avea loc miercuri, 27 martie, la orele 17.00, in cadrul unui eveniment special. Intr-o miercuri... exotica, doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, impreuna cu intreaga echipa Exotique, va dau intalnire la un cocktail cu surprize, printre care si o tombola cu un premiu constand intr-un curs gratuit in valoare de 500 euro, acordat de Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din Romania acreditat international.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy