Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Surprize dulci in ambianta Feng Shui, la inaugurarea noului ShowRoom Exotique


Surprize dulci in ambianta Feng Shui, la inaugurarea noului ShowRoom Exotique

Email Imprimare

In aceasta seara a avut loc deschiderea ShowRoom-ului Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B, cel mai nou spatiu de prezentare a pieselor de mobilier si decoratiunilor Exotique. A fost un eveniment cu totul special, atat pentru doamna Pusa Hack - fondatoarea brandului Exotique - si intreaga echipa Exotique, cat si pentru prietenii nostri, clienti mai vechi si mai noi pe care ii uneste o pasiune comuna: iubirea de frumos, eleganta si rafinament. Seara a fost plina de surprize pentru invitatii la inaugurarea noului nostru ShowRoom: de la prajiturile oferite de Anamaria Prodan la tombola cu premii speciale oferite de Exotique, arhitecta si maestrul Feng Shui Cristina Groza, Decora Design si, nu in ultimul rand, Anamaria Prodan.

Noul ShowRoom Exotique este amenajat in stil eclectic, cu piese de mobilier, decoratiuni, accesorii si corpuri de iluminat de pe trei continente. Energiile pozitive din spatiul generos al ShowRoom-ului sunt amplificate datorita aplicarii principiilor Feng Shui, asa cum ne-a sfatuit Cristina Groza, o cunostinta mai veche a celor care ne-au fost alaturi la evenimentele din seria Miercurea exotica. Maestrul Feng Shui a identificat zonele prosperitatii din spatiul destinat magazinului, apoi a ales locul cel mai potrivit pentru fiecare piesa expusa, astfel incat sa fie respectate toate principiile Feng Shui.
Evenimentul din aceasta miercuri exotica s-a bucurat de o participare numeroasa, printre invitatii la deschiderea ShowRoom-ului Exotique din soseaua Pipera-Tunari numarandu-se Mihaela Borcea, Anamaria Prodan, Galyna Pinzari (Inari Beauty Fashion Lounge), actorul George Mihaita si Ioan Haiduc. Ne-a facut o deosebita placere sa avem alaturi, in aceasta seara speciala, colaboratori mai vechi si mai noi (printre care Cecilia Caragea si Anne-Marie Moise, de la agentia de PR ARENA Communications), clienti fideli, dar si persoane care, pasind in noul nostru ShowRoom, descopera acum universul Exotique. Va multumim tuturor si va asteptam, din nou, cu drag, la Exotique!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy