Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique sarbatoreste 10 ani


Exotique sarbatoreste 10 ani

Email Imprimare

Exotique a devenit un brand cunoscut, apreciat si admirat de catre cei care cauta piese de mobilier deosebite sau accesorii inedite. Curajul de a construi brandul Exotique ii apartine doamnei Pusa Hack, care, cu ocazia numeroaselor calatorii pe care le-a facut in diferite tari asiatice, a prins gustul decoratiunilor si mobilierului din acele parti ale lumii. A indraznit sa le propuna romanilor si astfel a creat un brand de succes, un brand avangardist in designul de interior din Romania, un adevarat trendsetter in domeniul mobilierului si decoratiunilor.

Magazinul Exotique a fost primul magazin de mobila care a adus in tara noastra piese de mobilier speciale, din lemn masiv, mai vechi sau mai noi, din tari precum China, India sau Thailanda. Ulterior, romanii au avut parte de piese din tot mai multe tari (in prezent nu mai putin de 17), precum Vietnam, Malaezia, Indonezia, Laos, Filipine, Iran sau Maroc, si de la sute de furnizori locali.
Principiile de baza ale pieselor aduse de Exotique sunt calitatea, originalitatea si unicitatea. Fondatoarea brandului, doamna Pusa Hack, considera ca titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale Romane este o incununare a eforturilor depuse si o dovada incontestabila de incredere in brandul Exotique.
Ceea ce diferentiaza Exotique de alte branduri similare este faptul ca propune clientilor o noua viziune asupra spatiului intim si asupra modului de a comunica in cadrul acestui spatiu atat de sensibil si de bogat in semnificatii. Interiorul locuintei noastre este si pentru visare, pentru frumos, pentru implinire sufleteasca, nu doar pentru simpla odihna zilnica.
In acest an, Exotique implineste 10 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, compania ii invita pe toti iubitorii de frumos, la evenimentul Exotique Open Day. Acesta va avea loc in showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, nr. 96, in data de 23 octombrie, de la ora 12.00.
Va fi o zi speciala, in care vor fi prezentate, in premiera, noile colectii si in care vor exista mega discount-uri speciale, valabile doar atunci. Incepand cu ora 18.00 va avea loc un cocktail cu invitati de marca si cu multe surprize pentru participanti. De asemenea, va fi organizata o tombola cu premii – vor fi acordate 10 premii substantiale, oferite de catre Exotique si partenerii sai traditionali.
Sunteti asteptati la o sarbatoare speciala, de poveste, in care Exotique celebreaza un deceniu de existenta si doreste sa faca acest lucru alaturi de toti cei care il admira si il apreciaza.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy