Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Zincul, esential pentru sanatate si frumusete


Zincul, esential pentru sanatate si frumusete

Email Imprimare

Acneea, pielea uscata, unghiile care se rup usor, parul lipsit de vigoare si stralucire, toate aceste probleme au un numitor comun: lipsa de zinc. Acest oligoelement, prezent in cantitati reduse in organism, are un rol vital, fiind indispensabil pentru functionarea optima a celulelor epidermei. Tocmai de aceea, zincul este un ingredient de baza in formulele produselor cosmetice.

Virtutile antioxidante ale zincului influenteaza benefic imunitatea, procesul de crestere, respiratia, sistemul endocrin si sistemul reproducator. Aportul nutritional de zinc recomandat se situeaza in jurul valorii de 14 mg zilnic pentru barbati si 12 mg pentru femei. Desi zincul se gaseste in numeroase alimente, precum peste, fructe de mare, carne, oua, cereale sau legume, carentele intervin insa destul de frecvent. Consumul de tutun, cafea, ceai sau alcool, administrarea de diuretice, toate acestea completate de stres, epuizeaza rezervele de zinc din organism. Asemenea fierului, zincul de origine animala se absoarbe mai bine decat cel de origine vegetala, ceea ce face ca vegetarienii sa se confrunte mai des cu problemele cauzate de carentele de zinc. Tulburarile digestive, pielea uscata, acneea, unghiile casante sau patate, caderea parului se numara printre simptomele comune ale lipsei de zinc.
In ceea ce priveste pielea, zincul este un aliat de nadejde, favorizand cicatrizarea si ameliorand numeroase afectiuni ale pielii: psoriazis, ulcer varicos, infectii. Importanta zincului in tratarea acneei este binecunoscuta, acest oligoelement anihiland nu numai bacteria responsabila de aparitia acneei, ci limitand si reactia inflamatorie.
Compania noastra, Gerocossen, vine in ajutorul persoanelor care se confrunta cu neplacerile provocate de acnee, punandu-le la dispozitie o gama special creata pentru tratarea acestor probleme - gama Pure Skin.
Utilizand cu regularitate produsele din gama Pure Skin, acneea nu va mai fi decat o amintire!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy