Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :


Cu mainile la vedere

Email Imprimare

Mainile sunt o veritabila carte de vizita, iar pentru orice femeie sunt o reflectare a feminitatii ei. De aceea, este deosebit de important sa acordam mainilor ingrijirea necesara, pentru ca ele sa ramana mereu frumoase si placute la atingere.

Alaturi de ten, mainile fac parte dintre partile corpului cele mai expuse la agresiunile exterioare. Solicitate pe tot parcursul anului, mainile sufera mai ales in sezonul rece, avand nevoie de o ingrijire adecvata.
Pielea mainilor este deosebit de sensibila. In timp ce lucram, acasa, mainile vin adesea in contact cu produsele de tipul detergentilor si cu apa plina de calcar. De aici provin uscarea, iritatiile, imbatranirea mainilor. In timp ce obisnuim sa ne rasfatam tenul si restul corpului, tindem adesea sa ne neglijam mainile.
Dupa varsta de 40 de ani, intervine imbatranirea naturala a mainilor: pielea incepe sa isi piarda elasticitatea, iar mainile ne tradeaza cu usurinta varsta. De ce sa le supunem la o imbatranire prematura?
Iata cateva aspecte de care ar trebui sa ne amintim mai des: atunci cand spalam vasele sau facem curat, este bine sa purtam manusi de cauciuc. Cand afara este frig, sa nu ne uitam manusile de lana acasa. La soare, sa aplicam pe maini o crema protectoare. Se recomanda ca pielea mainilor sa fie hidratata zilnic prin folosirea unei creme nutritive, regeneratoare.
De aceea, compania noastra, Gerocossen, a inclus in gama Natural, doua creme de maini: o crema de maini pe baza de miere si glicerina, recomandata pentru ingrijirea mainilor aspre si uscate, si o crema de maini cu miere si Aloe Vera. Mierea hraneste si actioneaza asemenea unui factor de protectie in fata factorilor externi agresivi, in timp ce glicerina si Aloe Vera redau pielii mainilor aspectul catifelat. Utilizata zilnic, o astfel de crema va va ajuta sa mentineti sanatatea si frumusetea mainilor dumneavoastra in orice situatie!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy