Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Cadouri de la Gerocossen: casetele Activa Hydraferm


Cadouri de la Gerocossen: casetele Activa Hydraferm

Email Imprimare

Pentru ca sarbatorile de iarna bat la usa, ne-am gandit sa va dam o mana de ajutor in alegerea cadoului potrivit pentru fiecare dintre persoanele dragi. La Gerocossen, am reunit in doua casete cateva dintre cele mai bune produse din gama Activa Hydraferm, alcatuind astfel cadouri ideale pentru cea mai buna prietena, pentru mama, bunica, sotie sau fiica.

Produsele din gama Gerocossen Activa Hydraferm au in compozitie pretiosul extract din ulei de masline, tolerat perfect de catre piele. Complexul din uleiul de masline si derivatii acestuia este imbogatit, in functie de tipul de ten caruia i se adreseaza fiecare produs, cu alte ingrediente active naturale care actioneaza pentru intarzierea efectului de imbatranire a pielii: coenzima Q10, proteinele din soia, untul de karite, vitamina A si vitamina E.
Puteti alege intre caseta-cadou ce contine crema revitalizanta antirid de zi si laptele demachiant si caseta-cadou ce reuneste crema regeneratoare de noapte si crema revitalizanta antirid de zi.
Fiecare caseta este completata fie de un sirag de margele, fie de o esarfa, care vor spori farmecul persoanei dragi in seara de Craciun sau la petrecerea dintre ani.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy