Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Casetele cadou Gerocossen Natural cu laptisor de matca


Casetele cadou Gerocossen Natural cu laptisor de matca

Email Imprimare

Acum, cand sezonul rece bate la usa, tenul nostru are nevoie de atentie si grija deosebite. La Gerocossen, va propunem, in acest sfarsit de toamna, doua casete cadou, ce contin, fiecare, cate doua produse indispensabile ritualului de ingrijire zilnica a tenului, din cea mai recenta gama pe care am lansat-o, Natural cu laptisor de matca.
Hidratarea este principalul secret pentru o piele stralucitoare. De aceea, intr-una dintre casetele cadou am inclus crema hidratanta, cu o formula usoara, pe baza de laptisor de matca, bogat in vitamine si proteine, si acid hialuronic. Pentru ca tenul trebuie sa fie nu numai hidratat, ci si hranit corespunzator, intr-una dintre casetele cadou veti gasi crema nutritiva, care, pe langa laptisor de matca, mai contine unt de Shea si vitamina A, care, impreuna, alcatuiesc un complex de substante active ce intensifica procesul natural de regenerare celulara. Cum primul pas in orice program zilnic de ingrijire a tenului este reprezentat de demachiere si curatare, numitorul comun pentru cele doua casete cadou este laptele demachiant, ideal pentru toate tipurile de piele.
Cu ajutorul produselor din noile casete cadou Gerocossen va veti bucura de o piele perfect hidratata, plina de tinerete si irezistibil de tanara si de frumoasa, chiar si in anotimpul rece!

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy