Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Un par frumos si sanatos cu Gerocossen Capilar+


Un par frumos si sanatos cu Gerocossen Capilar+

Email Imprimare

In aceasta primavara, compania noastra, Gerocossen, lanseaza Capilar+, o noua gama destinata ingrijirii parului, un tratament revolutionar impotriva caderii parului. Produsele din gama Gerocossen Capilar+ au in compozitie o serie de ingrediente active care imbunatatesc micro-circulatia sanguina la nivelul scalpului, fortifica radacina firului de par, stopeaza caderea prematura a acestuia si ii favorizeaza cresterea.

Este vorba, in primul rand, despre complexul natural pe baza de extracte din scoarta arborelui de chinina, bogat in taninuri, zaharuri, vitamine, fitosteroli si, evident, chinina. Actiunea extractului din arborele de chinina este potentata in asociere cu extractele de ginseng, nuc si urzica. Provitamina B5 hidrateaza parul, conferindu-i stralucire, vitalitate si suplete.
Un ingredient cu totul remarcabil continut de produsele din gama Gerocossen Capilar+ este complexul activ brevetat Procapil®, o combinatie de trei substante active (biotinoyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) cu actiune specifica asupra celor trei cauze ale alopeciei: micro-circulatie deficitara, atrofie foliculara cauzata de dihidrotestosteron (hormonul care declanseaza alopecia) si imbatranirea foliculului.
Samponul-tratament Gerocossen Capilar+ curata delicat parul si ingrijeste pielea capului. Combinatia de ingrediente active imbunatateste micro-circulatia sanguina la nivelul scalpului, fortifica radacina firului de par si favorizeaza cresterea acestuia.
Lotiunea-tratament impotriva caderii moderate a parului Gerocossen Capilar+, bogata in extractele naturale deja mentionate, asociate cu Procapil®, are proprietati deosebite de regenerare a foliculului pilos si actioneaza pentru a combate caderea parului. Parul este mai viguros, mai bine ancorat in scalp, caderea sa prematura este stopata, fiind stimulata cresterea noilor fire.
Serul-tratament impotriva caderii parului Gerocossen Capilar+ contine complexul activ brevetat Procapil®: biotinoyl tripeptide-1 stimuleaza metabolismul celular, apigeninul imbunatateste micro-circulatia, iar acidul oleanolic inhiba 5α-reductaza (enzima care transforma testosteronul in dihidrotestosteron). Actiunea acestor substante este completata de extractul din scoarta arborelui de chinina, ce fortifica firul de par de la radacina si ii stimuleaza cresterea. In plus, serul concentrat contine provitamina B5, care hidrateaza parul, conferindu-i stralucire, vitalitate si suplete.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy