Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Sfaturi pentru vopsirea reusita a parului


Sfaturi pentru vopsirea reusita a parului

Email Imprimare

Blond, saten, castaniu sau, poate, negru, acaju sau rosu bordo?... Indiferent de nuanta, o culoare frumoasa a parului ne pune in valoare si ne imbunatateste starea de spirit. Si, daca nu suntem multumite de culoarea naturala a parului nostru, putem oricand sa o schimbam cu una mai la moda, vopsindu-ne. Foarte multe dintre noi aleg sa se vopseasca acasa, insa, pentru ca vopsirea sa fie reusita, trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi, pe care ni le ofera doamna Carmencita Sava, Director Cercetare-Dezvoltare al companiei noastre, Gerocossen.

In primul rand, vopseaua trebuie aplicata din abundenta pe par, astfel incat  parul sa fie bine impregnat cu vopsea in timpul vopsirii. In cazul in care vopseaua este insuficienta, culoarea va fi mai putin intensa. Apoi, trebuie sa tinem cont de calitatea parului: un par degradat, ondulat permanent sau decolorat absoarbe mai multa vopsea, de aceea trebuie aleasa o vopsea cu o nuanta mai deschisa si nu trebuie depasit timpul de aplicare, pentru ca nuanta obtinuta poate fi mai inchisa.
Daca parul este foarte viguros, vopseaua poate fi mentinuta cu 10 minute in plus fata de timpul indicat, deoarece culoarea patrunde mai greu in interiorul firului de par. Parul nu trebuie sa fie proaspat spalat. Prin spalare, se indeparteaza sebumul care actioneaza ca un strat protector si pot aparea iritatii sau usturimi ale pielii capului.
In cazul parului alb, nuanta aleasa trebuie sa fie cu un ton mai inchisa decat cea dorita. Cum parul alb nu mai are pigment, vor aparea diferente intre parul alb crescut si restul parului vopsit. Este important de retinut ca nu se aplica niciodata o vopsea mai deschisa pe un par vopsit intr-o culoare mai inchisa, pentru ca vopseaua de par nu decoloreaza parul vopsit.
Specialistii Gerocossen au creat o vopsea de par de calitate superioara care sa va garanteze reusita vopsirii. Gerocossen Color Plus este o vopsea disponibila in 25 de nuante ultramoderne, pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Culorile obtinute cu vopseaua Gerocossen Color Plus sunt extraordinar de frumoase si rezistente, iar parul alb este acoperit in proportie de 100%.
Imbogatita cu un complex activ natural format din ulei de avocado, keratina si vitamina C, vopseaua Color Plus protejeaza parul atat in timpul, cat si dupa vopsire. Uleiul de avocado invaluie parul intr-o pelicula hranitoare, keratina reface structura firului, in timp ce vitamina C protejeaza culoarea de radiatiile solare.
Fiecare set de vopsire Gerocossen Color Plus contine si un plic de balsam stabilizator, care fixeaza culoarea in profunzimea firului de par.
Si un ultim truc pentru parul vopsit: folositi sampoane si balsamuri speciale pentru par vopsit. Gerocossen va recomanda doua astfel de produse: samponul si balsamul pentru par vopsit din gama Activa Plant.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy