Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Ce cosmetice trebuie sa ai in geanta


Ce cosmetice trebuie sa ai in geanta

Email Imprimare

Dimineata, inainte sa pleci spre birou, ar fi bine sa nu uiti sa-ti pui in geanta cateva produse cosmetice care iti vor fi de folos peste zi. In primul rand, ai nevoie de o crema de maini. Aceasta o vei folosi de fiecare data dupa ce te speli pe maini. Pe cat posibil, alege o crema obtinuta din ingrediente naturale: Aloe vera, musetel, galbenele, glicerina etc. De exemplu, crema de maini Natural cu miere si Aloe vera sau crema Natural cu miere si glicerina, ambele produse de Gerocossen. Pe langa faptul ca ingredientele naturale sunt acum la moda, ele chiar au un efect benefic asupra pielii.

Mai ales in sezonul cald, ar fi bine sa ai la tine si o lotiune pentru curatarea fetei, cum ar fi o lotiune purificatoare. Si aici ar fi ideal sa poti alege un produs obtinut din ingrediente naturale, precum laptisorul de matca, mierea, extractul din secretie de melc etc. Daca ai un ten uscat sau sensibil, foloseste si o crema hidratanta, ca de exemplu crema pentru ten uscat si sensibil Natural cu laptisor de matca de la Gerocossen. Daca ai un ten mai gras, foloseste o crema pe care o vei folosi de mai multe ori pe zi – doua exemple sunt crema antirid Melcfort pentru riduri superficiale, care intra rapid in piele, si lotiunea purificatoare Melcfort pentru ten gras si acneic, ambele de la Gerocossen.
Daca obisnuiesti sa te machiezi si trebuie uneori sa-ti reimprospatezi machiajul, trebuie sa ai la tine un lapte demachiant. Poti folosi laptele Melcfort de la Gerocossen, cu extract din secretie de melc.
Avantajele utilizarii unor produse de calitate romanesti sunt, pe langa un raport calitate / pret deosebit de bun, faptul ca ii sustii pe antreprenorii si pe producatorii locali, sustii initiativele romanesti si economia nationala. In prezent, produsele cosmetice (si nu numai!) romanesti au ajuns la un nivel comparabil cu cele mai de top produse din import, asa ca iti va fi usor sa faci o alegere corecta.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy