Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :

Blog Hansen Office Design

Ergonomie si confort in aeroporturi

Email Imprimare

Vacanta sau, dupa caz, concediul reprezinta, pentru cei mai norocosi dintre noi, un timp al relaxarii, al evadarii in spatii culturale mai apropiate sau, de ce nu?, mai exotice. Intr-un cuvant, e un timp al calatoriilor. Cei care traverseaza continente stiu ce inseamna orele de asteptare in aeroport si cat de mult conteaza ca aceasta asteptare sa fie cat mai confortabila, inclusiv la capitolul stat pe scaun. Actiu, reputatul brand spaniol de mobilier prezent in peste 60 de tari din lumea intreaga, are, in vastul sau portofoliu, doua solutii inteligente, sustenabile si ergonomice, de amenajare a salilor de asteptare din aeroporturi: colectiile Avant si Passport.

Solutii de mobilier Ofifran pentru birouri de prestigiu

Email Imprimare

Mobilierul Ofifran este conceput pentru ca biroul sa dobandeasca o magie aparte. Simplitatea, confortul si stilul modern, ancorat mai mult in viitor decat in prezent, insufla liniste, concentrare si dinamism, adica exact premisele pentru creativitate, productivitate si succes. Noile colectii de mobilier directorial Ofifran reflecta ultimele tendinte in materie de finisari si se caracterizeaza prin pasiunea pentru detalii si cel mai inalt nivel de calitate in termeni de design si ergonomie.

Lithos, ingemanare perfecta intre design si functionalitate

Email Imprimare

Fidel devizei Enjoy your work! si misiunii de a crea spatii de lucru pe cat de frumoase, pe atat de confortabile si de ergonomice, brandul italian Della Rovere a lansat, in aceasta vara, o noua colectie de mobilier directorial, Lithos, purtand semnatura designerului Paolo Pampanoni. Cand vine vorba de eleganta si sobrietate, Della Rovere nu se dezminte: Lithos este o linie de birouri robuste, rafinate si, totodata, versatile, ingemanare armonioasa de functionalitate si design, conceputa pentru a raspunde asteptarilor celor mai exigenti clienti.

Design surprinzator si ergonomie de ultima generatie

Email Imprimare

La editia de anul acesta a prestigioasei expozitii internationale de design NeoCon, desfasurate in luna iunie, la Chicago, brandul Teknion a fost distins cu patru premii Best of NeoCon si a prezentat, in premiera, noul model de scaune ergonomice RBT, prevazut cu asa-numita Responsive Back Technology, care marcheaza o evolutie uriasa in termeni de confort si siguranta pentru toti utilizatorii de scaune de birou, indiferent de greutate corporala si inaltime.

Inovatie si respect pentru sanatate

Email Imprimare

Teknion este un brand care se adapteaza permanent la schimbarile din jur, le exploateaza posibilitatile si cultiva inovatia. Din aceasta abordare bazata pe un profund spirit de observatie iau nastere piese de mobilier cu design impecabil si caracteristici ergonomice revolutionare. Un exemplu elocvent in acest sens il reprezinta si colectia de scaune de birou T3, disponibila in Romania prin compania noastra, Hansen Office Design.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...30 Inainte > Sfarsit >>