Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Mobila de birou, un element important pentru succesul tau

Mobila de birou, un element important pentru succesul tau

Email Imprimare

Noi am pornit intotdeauna de la convingerea ca biroul tau este cartea ta de vizita, indiferent ca vorbim de un birou managerial, de biroul tau de acasa sau de orice alt spatiu de birouri din firma la care lucrezi. Biroul tau va vorbi intotdeauna despre tine. Tu alegi ce vrei sa spuna.
Lucrand cu clienti importanti, din domenii diferite, dar avand toti drept numitor comun exigenta ridicata la cel mai inalt nivel, precum Adobe, Subaru, Top Brands, DuPont, Lukoil, Nortel, Orange, P&G, Siemens sau Xerox, fara a uita de diferite institutii europene, banci, universitati, hoteluri si grupuri media, am acumulat o vasta experienta. Din aceasta perspectiva, nu mai putin importanta este indelungata colaborare cu partenerii nostri din intreaga Europa, producatori de prestigiu, precum Bulo, Caimi, Dauphin, Boss Design, Sedus, Ares Line sau Adrenalina, care la randul lor lucreaza cu cei mai reputati designeri ai momentului, precum celebrul trend-setter din domeniul designului de interior, al mobilierului si al sistemelor de iluminare, Karim Rashid.
Astfel, ne-am hotarat sa deschidem acest blog pentru a veni, cu experienta si informatiile acumulate si reimprospatate in fiecare moment, in intampinarea fiecaruia dintre cei care au inteles cat de importanta este astazi propria imagine, vitala pentru orice persoana sau companie, atat fata de clienti si de parteneri, cat si fata de proprii angajati. Iar aceasta imagine depinde intr-un mod esential de mobilier, de decoratiunile interioare si de modul de organizare a birourilor.

Nu exista retete universale. Este nevoie, pentru fiecare caz in parte, de solutii de amenajare a spatiului specifice cerintelor si oportunitatilor fiecaruia, care sa ofere echilibru intre confort si utilitate, intre rafinamentul clasic si ultimele tendinte contemporane, utilizand produse ale unor companii de prestigiu. Esentiala ramane insa grija pentru detalii si, mai ales, faptul ca fiecare firma, fiecare persoana, fiecare birou in parte reprezinta o provocare aparte, care necesita o solutie specifica. O solutie capabila sa-i respecte si sa-i asigure evidentierea propriei personalitati.
Pentru a putea reprezenta cu adevarat cartea ta de vizita, biroul tau trebuie sa capete o nota distinctiva, specifica personalitatii tale, care sa-l faca inconfundabil. Acest lucru, chiar daca este dificil, poate fi realizat, daca reusesti sa stapanesti detaliile si sa combini intr-un mod adecvat imensa oferta a marilor producatori de prestigiu.
In mod normal, un proiect de realizare a unor birouri trebuie abordat chiar inainte de achizitionarea sau de reamenajarea spatiului, pentru ca totul incepe, de fapt, chiar de la finisaje si de la partajarea spatiului, asa ca nu se poate sa nu le iei in considerare. Nu trebuie ignorat nici un amanunt. Conteaza fiecare pata de culoare, fiecare linie, iar lumina poate juca si ea un rol esential.
De la intrare, receptie, birourile angajatilor, sala de consiliu si pana la biroul directorial, totul prezinta importanta. Impresia fata de vizitatori, parteneri sau clienti, precum si atentia acordata propriilor angajati isi pun amprenta asupra imaginii si succesului viitor.
In egala masura, este important modul de amenajare a propriului birou de acasa, inclusiv aspectul spatiilor prin care treci pana sa-i treci pragul.
De la pardoseala si pereti pana la ultimul ornament, fie el o floare, un ceas sau un tablou, nimic nu este lipsit de importanta. Tocmai de aceea, noi lucram cu zeci de producatori de prestigiu, dar si cu echipe intregi de arhitecti si decoratori.
Este o experienta imensa, acumulata tocmai datorita acestor nenumarate colaborari. Prin eleganta si originalitate, biroul tau trebuie sa impresioneze orice vizitator. Este exact ceea ce ne propunem. Sa venim, cu experienta noastra, in sprijinul tau, pentru ca biroul tau sa poata deveni cu adevarat cartea ta de vizita. Speram ca acest blog sa te ajute efectiv sa atingi acest deziderat.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy