Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Sa revolutionam birourile pentru a munci cu drag

Sa revolutionam birourile pentru a munci cu drag

Email Imprimare

Omul este nascut sa fie liber, dar pretutindeni il vedem in lanturi, spunea un mare filozof. Tocmai de aceea, pentru a lucra cu placere, locul de munca trebuie sa creeze impresia de libertate deplina, de spatiu infinit. Toate birourile parca ar fi trase la xerox: aparatura utila, dar dezagreabila vederii, teancuri de hartii sau, dimpotriva, acte ravasite. Poate ca a sosit momentul sa revolutionam birourile, ca sa muncim cu drag!

De pilda, calculatorul ar putea fi ascuns intr-un mobilier de epoca asemenea mastii pentru chiuveta sau pentru plita de gatit, iar intr-un colt al biroului sa se auda curgand apa unei fantani de decor. Un spatiu verde, alcatuit din copaci minusculi, banci rustice, iarba si flori, cu fundal sonor care poate fi activat la comanda, in minutele de pauza ar determina angajatii sa lucreze mai cu spor!
Deoarece omului ii este dor vara de iarna, iar iarna de vara, instalatii de sonorizare ar putea imita zgomotele crivatului sau ale ploilor dezlantuite, soarele arzator al verii. Se pot face minuni la locul de munca, investitiile fiind minime, astfel incat angajatul nu va considera o corvoada ziua in care vine la serviciu, ci o plimbare in natura si o selectare a anotimpurilor dupa placul sau! (Elena Stan)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy