Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Biroul ideal, estetic si functional

Biroul ideal, estetic si functional

Email Imprimare

Locuim intr-un apartament destul de mare in comparatie cu cele ale cunoscutilor, care, insa, devine din ce in ce mai neincapator, pe masura ce timpul se scurge. Nu va imaginati ca s-ar schimba "proportiile" noastre. Necesitatile se schimba. Si tot felul de obiecte se acumuleaza: suveniruri din diverse colturi ale tarii si nu numai, amintiri ale evenimentelor marcante din viata familiei.

Ca urmare, spatiul "pe cale de disparitie" avea nevoie de update-uri serioase. Una dintre camerele apartamentului a devenit biroul sotului. Un living transformat in birou! Cum sa impaci utilul cu esteticul? Am fost tare ingrijorata gandind ca va trebui sa sacrific unul dintre aspecte. Sa ma multumesc cu o incapere functionala si aglomerata! Trebuia sa "coopereze" canapeaua cu biblioteca si cu masa-birou. Si, in plus, obiectele de decoratiune si florile!
Ceea ce puteam schimba era doar masa-birou. Necesitand un spatiu mare, pe care sa incapa monitorul, tastatura, sistemul de boxe, obiectele de papetarie si sa mai aiba si spatiu de lucru, devenise o adevarata proba de incercare. Masuratori, limite maxime, cautari, reveniri... si de la capat.
Dupa doua luni, minunea s-a produs. Un birou ne-a atras atentia nu doar prin aspect, cat mai ales prin functionalitatea lui. O componenta a acestuia era mobila si se "rabata" sub suprafata pe care se afla monitorul si deasupra celei pe care culisa tastatura. Asadar, „pliat” in felul acesta, ocupa destul de putin loc. Iar, in momentul in care ocupantul lucra, suprafata de lucru facea unghi drept cu cea fixa a monitorului. Si, pe deasupra, era negru, iar partea metalica era cromata. Consider ca negrul imprima eleganta si distinctie unui birou.
Inutil sa va spun ca, in aceeasi zi, biroul cu pricina a ajuns in livingul-birou al apartamentului. Iar, pentru mine, a devenit solutia ideala de a imbina functionalul cu esteticul. A devenit solutia perfecta! (Lacramioara M.)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy