Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Monica Barladeanu la TIFF, bucurandu-se de mobilierul Hansen din VIP Lounge

Monica Barladeanu la TIFF, bucurandu-se de mobilierul Hansen din VIP Lounge

Email Imprimare

Dupa ce, in anii trecuti, a avut ocazia sa defileze pe covorul rosu la decernarea Premiilor Oscar sau la Festivalul de la Venetia, acum, Monica Barladeanu a aparut in fata fanilor ei la TIFF, bucurandu-se de atentia fotografilor, mai ales in VIP Lounge, locul in care vedetele si-a dat intalnire cu mass-media in cadrul atat de primitor asigurat de mobilierul Hansen. Descrisa de jurnalistul Patrick Z. McGavin ca Frumoasa, desteapta si sexy, cu un trup mortal, cunoscuta in America sub numele de Monica Dean, Monica Barladeanu s-a impus ca o figura exotica inteligenta si plina de umor. Intrebata in legatura cu rolul ei din cadrul serialului Lost, care descrie aventurile unui grup de tineri naufragiati pe o insula din Pacific, ce i-ar lipsi cel mai mult daca s-ar afla intr-un loc pustiu ea a raspuns prompt Un barbat. Am fi Adam si Eva si am recrea civilizatia. Fanii ei si-ar fi dorit sa o vada si in rolul fetei din Bond, insa din pacate nu au avut ocazia, producatorii preferand-o pe actrita de culoare Thandie Newton, dar au savurat din plin spumosul interviu al Monicai din Playboy.

Daca cele mai importante roluri ale ei sunt considerate Sophie din filmul Caved In si Francesca din filmul cu acelasi nume, nu mai putin apreciata a fost prezenta ei in filme precum Living & Dying, Fall Dawn Dead, Nip/Tuck sau Second in Command, pentru a nu aminti decat cateva. Nu avea cum sa lipseasca de la TIFF nici prietenul Monicai, regizorul si producatorul de film, fondatorul, impreuna cu Anca si Cristi Puiu, a casei de productie Mandragora, omul de afaceri Bobby Paunescu. Cu filme apreciate la festivalurile de film de la Cannes si de la Venetia, Mandragora reprezinta astazi deja un nume cu rezonanta europeana, care cu Moartea domnului Lazarescu, incununat in 2005 la Cannes cu premiul Un certain regard, se considera ca a deschis noul val de succese pentru cinematografia romaneasca, lung metraj din care Monica Barladeanu nu avea cum sa lipseasca, la fel precum si din primul scurt metraj al lui Bobby Paunescu, Dear D, scris si regizat de acesta in 2007 la University of Southern California - School of Cinematic Arts, unde a urmat un curs intensiv de film.
Insa, dincolo de toate istoriile, acum s-au bucurat si ei de succesul pe care il reprezinta noua editie TIFF 2011 si au participat, alaturi de nenumarate vedete din tara si de pe cele mai felurite meleaguri, la numeroasele evenimente care s-au desfasurat in VIP Lounge, in cadrul atat de primitor, modern si reconfortant, asigurat de Hansen. Mobilier si aranjament menite sa provoace invidia oricarui eveniment international.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy