Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :

Confort nelimitat

Email Imprimare

Primul aspect care surprinde la un scaun Capisco, de la HAG, este forma sa neobisnuita. Te asteapta, cu bratele deschise, la propriu, sa te asezi pe el si sa-ti reamintesti ce inseamna confortul. Printre inovatiile propuse de designerul Peter Opsvik se numara si sezutul in forma de sa, rezultat al cercetarilor designerului privind stilul de lucru al calaretilor profesionisti. Sezutul in forma de sa si spatarul reglabil ofera libertate de miscare si posibilitatea de a sta in pozitii confortabile.

Modelul Capisco a fost lansat de HAG in urma cu 20 de ani. La momentul respectiv, a fost considerat un pas indraznet, de-a dreptul riscant dupa unii. Insa Capisco a dezmintit toate temerile si continua sa se bucure de acelasi succes ca la inceput. Liniile sale uimitoare si functionalitatea unica l-au ajutat sa reziste la testul timpului, impunandu-l ca pe un adevarat simbol. De-a lungul celor doua decenii, colectia de scaune Capisco a fost distinsa cu numeroase premii. Mai ales ca, atat procesul de fabricare, cat si materia prima folosita la realizarea acestor scaune corespund celor mai inalte standarde de mediu internationale.
Peter Opsvik si echipa sa s-au alaturat brandului HAG in 1974 si, de atunci, si-au adus contributia la dezvoltarea principiilor de ergonomie ce stau la baza filosofiei HAG.
Hansen va ofera posibilitatea sa va convingeti de calitatile deosebite ale scaunelor Capisco. Dupa ce il veti fi incercat, veti intelege si dumneavoastra filosofia HAG: The best sitting position is always the next. Cu alte cuvinte, confortul, in viziunea Capisco de la HAG, nu are limite.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy