Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Distinctie pentru Caimi la Compasso d'Oro

Distinctie pentru Caimi la Compasso d'Oro

Email Imprimare

Scaunul Kaleidos de la Caimi, creatie a designerilor Michele De Lucchi si Sezgin Aksu, cucereste prin liniile pure, cu finisari deosebite, care genereaza efecte optice tridimensionale si reflexii surprinzatoare. Nu este deloc de mirare ca ingeniozitatea celor doi designeri a fost rasplatita, anul acesta, la cea de-a douazeci si doua editie a prestigioaselor premii Compasso d'Oro, unde scaunul Kaleidos a primit aprecieri unanime din partea juriului international.

Pentru Caimi Brevetti, distinctia Compasso d'Oro este o noua recunoastere a calitatii si a valorii estetice proprii fiecarui produs al brandului italian. Inca de la infiintare, in 1949, Caimi s-a concentrat pe realizarea unor piese de mobilier originale prin forma si materiale, si pe inovatiile tehnologice, dovada fiind numeroasele brevete inregistrate de companie de-a lungul anilor.
Compasso d'Oro, cel mai important premiu de design de mobilier decernat pe continentul european, a fost fondat in 1954. Distinctiile Compasso d'Oro sunt acordate de un juriu international si se adreseaza unei game largi de proiecte de design: de la designul de mobilier, designul de interior pentru automobile, design industrial, design pentru echipamente sportive sau pentru echipamente electrice pana la grafica editoriala si Web design.
Scaunele Kaleidos de la Caimi sunt disponibile si in Romania, prin compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy