Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen La Teknion, inovatia nu cunoaste limite

La Teknion, inovatia nu cunoaste limite

Email Imprimare

In spatiile de birouri ale zilelor noastre, pentru diversele activitati pe care le desfasuram ne sunt indispensabile o serie intreaga de echipamente electronice. Mobilierul de birou trebuie, astfel, sa incorporeze tot ce inseamna cabluri de alimentare, prize etc., pentru ca folosirea tuturor acestor echipamente sa fie cat mai comoda.
Solutia vine tocmai de la un brand de mobilier de birou. Biroul viitorului, asa cum il vad specialistii, va fi caracterizat de simplitate, flexibilitate si o libertate de miscare neingradita. Exista branduri renumite, precum Teknion, care anticipeaza deja acest moment mult asteptat. In colaborare cu Powermat, brandul de referinta cand vine vorba de incarcatoare, Teknion a dezvoltat Teknion Powermat fx Accessories, o colectie de tehnologie wireless pentru spatiile de birou moderne.

Accesoriile in viziunea Teknion si Powermat sunt o reinterpretare a tehnologiilor de incarcare fara fir. Prin reducerea numarului de echipamente necesare pentru PDA-uri, iPod-uri, telefoane mobile si alte dispozitive portabile, accesoriile din colectia Teknion Powermat fx ofera utilizatorului mobilitate si libertate maxime fata de cablurile de alimentare si adaptoarele traditionale.
Cum functioneaza, mai exact, accesoriile Teknion Powermat? Simplu, rapid si eficient, avand capacitatea de a incarca mai multe dispozitive portabile simultan, prin inductie magnetica, o metoda de transmitere a energiei fara fir. Utilizatorul nu trebuie decat sa aseze dispozitivul - fie el iPod, iPhone, Black Berry sau GPS - pe dispozitivul de incarcat, iar acesta il va incarca. Printre altele, accesoriile din colectie sunt prevazute cu LED-uri care semnaleaza incarcarea si cu o alarma care il avertizeaza pe utilizator daca dispozitivul portabil nu este bine asezat pe incarcatorul Teknion Powermat.
Colectia mai include si o serie de aplicatii auxiliare, precum fx Edgemount si incarcatorul fx Monument. Incarcatorul Fx Edgemount ii permite utilizatorului sa foloseasca dispozitivul portabil in timp ce acesta se incarca (de exemplu, pentru a-si citi e-mail-urile sau pentru a asculta muzica). fx Edgemount se poate muta sau poate fi pozitionat in orice punct de pe suprafata de lucru, asigurand accesul nelimitat la aparatura, confort si libertate de miscare. Cu incarcatorul fx Monument, dispozitivul portabil care se incarca poate fi plasat pe verticala, pentru ca utilizatorul sa poata vedea usor ecranul si accesa internetul, lista de contacte sau verifica apelurile primite.
Colectia Teknion Powermat fx Accessories este cu adevarat gandita pentru confort maxim cu un minim de efort.
Compania noastra, Hansen, este reprezentantul in Romania al prestigiosului brand de mobilier Teknion. 



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy